Från den 1 december blir LB Fläktservice en del av Indoor Energy.


Vi har under en tid letat efter en bra tagare av LB Fläktservice och när vi träffade Indoor Energy kändes det helt rätt. Indoor Energy är ledande inom kyla i Värmland men på övriga orter har Indoor en stark position inom ventilation, värme och styr och reglerteknik utöver kyla. Anders Sohlberg som varit Platschef på LB kommer att fortsätta som avdelningschef för Indoor:s samlade verksamhet i Värmland. Leif kommer att fortsätta inom Indoor och arbeta med tekniska lösningar, injustering och OVK-besiktningar.

Om Indoor Energy
Indoor Energy har sitt huvudfokus på service och projekt inom kyla, värme, ventilation och styr- & reglerteknik och Indoor Energy är ledande inom energi- och klimatomställning. Indoor Energy koncernen har idag över 30 specialister, dvs medarbetare som är bland dem absolut skickligaste i Sverige inom sitt teknikområde. Det gör att vi dels skapar ett högre kundvärde men också att vi kan utbilda medarbetare internt och ständigt öka vår kollektiva förmåga. Indoor är stora nog att hantera stora komplexa uppdrag men små nog att vara flexibla och ha nära relationer med sina kunder.

Det här händer nu 
LB kommer under vintern att fusioneras in i Indoor Energy och verksamheterna kommer att flytta ihop i gemensamma lokaler i Karlstad. Vi kommer att behålla kontoret i Torsby med Pär-Inge Jardelid som platsansvarig och verksamheten kommer att kompletteras med Fredrik Svensson Indoors kyltekniker i Sunne. Tillsammans kommer vi att vara ca 20 personer i Karlstad och Torsby. För dig som är kund innebär det att vi blir starkare och mer kompletta som leverantör. Vi kommer att finns kvar med samma telefonnummer som innan men få nya mailadresser. Själv kommer jag följa med över till Indoor och arbeta med tekniska lösningar, injusteringar och OVK-besiktningar, men jag och min fru Annie kommer också att trappa ner och arbeta lite mindre. Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig. 

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig. 

Vänliga hälsningar,
 
Leif Lindberg                                                                                                                         Karlstad December 2020 
 
För mer information kontakta gärna:
Leif  Lindberg, grundare och ägare, LB Fläktservice, 070-554 76 11
Anders Sohlberg, Platschef LB Fläktservice, 072-575 65 00, anders@l-b.se
Tomas Pettersson, Avdelningschef Indoor Energy,070-288 46 20, tomas.pettersson@indoor.se
Daniel Johansson, Serviceledare kyla I Karlstad, 070-398 50 60, daniel.johansson@indoor.se
Mats Bjelkevik, VD Indoor Energy, 070-422 87 36, mats.bjelkevik@indoor.se                
     

​​​​

Indoor Energy arbetar för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp på ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 210 medarbetare och omsätter ca 400 miljoner. Indoor Energy har kontor på 10 orter och verkar i hela Mälardalen, Värmland och stor-Göteborg. Indoor Energy är också rikstäckande genom det samägda bolaget Near4you.